ubrzavamo društvene promjene

Pružamo podršku onima koji poboljšavaju svijet

Saznajte više

stvaramo održivost

Inovativnim oblicima financiranja društveno korisnih inicijativa

Saznajte više

biramo dobre partnere

Surađujemo isključivo s organizacijama i firmama koje stvaraju dobro

Saznajte više
ovo je brodoto

Mi smo marketinška agencija sa stavom. Društvena odgovornost klijenta važnija nam je od profita.

Više o nama
ovako djelujemo

Pomažemo vam provesti prvoklasne kampanje. Educiramo vas o inovativnim oblicima financiranja. Stvaramo za vas vrhunski sadržaj.

Više o uslugama

U svijetu koji pleše na rubu provalije, potrebne su nam pozitivne priče. Priče o nesebičnim pojedincima, o angažiranim organizacijama, o kompanijama koje prihvaćaju odgovornost za zajednicu. Iako su svugdje oko nas, takve priče su često nevidljive, a još češće neodržive.
Dok svijet pleše na rubu, ne stigne se sam poboljšavati. Zato valja podržati sve one s voljom i hrabrošću da ga mijenjaju. Male pozitivne priče trebaju postati velike, a velike pozitivne priče ogromne. Tek tada će svijet imati razloga za ples.

Ivana Zanze, RODA
Nama u Rodi je sjajno iskustvo surađivati s tako energičnim i motiviranom ekipom. Kristina i Marko, ali i ostatak Brodoto tima, odlični su nam partneri, potpuno razumiju specifičnosti i visoke etičke standarde društvenih poduzeća. Prijateljski su, ugodni, lijepo je raditi s njima.

Karsten Wenzlaff, Ikosom
Brodoto je digitalna avangarda i mijenja svijet. Brodoto tim ne vidi u crowdfundingu samo sredstvo financiranja, nego alat za izgradnju globalne zajednice koja može riješiti svjetske probleme. Brodoto je iskreno društveno poduzeće i čast mi je raditi s njima.

Marko Stančec, Sindikat biciklista
Sposobna, kreativna grupa stručnjaka koja bi svakom projektu i kampanji mogli dodati na vrijednosti. Imamo odlično iskustvo u komuniciranju ideja, planova i detalja u zajedničkom planiranju čime su nam olakšali planiranje svih aktivnosti te bolji pristup građanima i medijima.

Robert Pašičko, UNDP
Brodoto je strašan tim - eksplozija kreative, energije i sviježe perspektive u komuniciranju projekata na kojima smo zajedno radili. Ne samo da imaju znanje - imaju i srce; i to je razlog zašto su dobri u svojem poslu.

Ronald Kleverlaan, CrowdfundingHub
Bio sam impresioniran kvalitetom Zagreb Crowdfunding Conventiona koju je organizirao Brodoto. Izvrsni govornici i prepuna dvorana entuzijastičnih učesnika stvorili su atmosferu za promociju crowdfundinga u regiji.

Andrej Lavtar, Zavod Podrast
Tim Brodoto je došao do srži onoga što smo htjeli komunicirati jednostavnim i efektnim imenom i logotipom za našu aplikaciju. To je pomoglo da sve ostalo dođe na pravo mjesto i olakšalo nam posao. Sretni smo da su nam bili partneri